Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Va prezentam noul WaterLase iPlus 2.0

BIOLASE, liderul mondial in dezvoltarea si productia de lasere, va prezinta prima metoda care va garanteaza cresterea succesului cu ajutorul laserului WaterLase iPlus 2.0, urmatoarea generatie a celui mai preferat laser din lume pentru toate tipurile de tesut. Acesta beneficiaza de numeroase inovatii si imbunatatiri importante care ajuta la satisfacerea pacientilor si la cresterea eficientei cabinetului dumneavoastra.

Este ceea ce au asteptat pacientii

Chiar de la prima procedura, pacientii pot spune ca WaterLase 2.0 nu este ceva banal. Designul sau elegant si tehnologia inovatoare le inspira incredere pacientilor dumneavoastra.

 • oferiti pacientilor o procedura usoara, minim invaziva
 • tratati cavitatile copiilor confortabil, uneori doar cu anestezic local si fara turbina dentara
 • beneficiati de un timp de vindecare mai rapid si confort imbunatatit
 • pacientii vin acum de placere la vizitele medicale

Sistemul SureFire YSGG

Sistemul SureFire YSGG reprezinta noul standard de aur in confort, ergonomie si precizie clinica. Cu o fibra optica flexibila si cu o piesa de mana usoara, de tip contraunghi, SureFire™ permite accesul total lateral si ocluzal, fara oboseala cauzata de laserele cu brat reticular sau articulat, care au piese de mana grele, rezultand mai multa fiabilitate si mai mult timp pentru medic. Sistemul SureFire™ include:

 • O putere optica reproiectata care ofera o fiabilitate mai mare.
 • O lentila de protectie ce poate fi inlocuita, care protejeaza fibra optica in zona distala.

Protocolul REPaiR Laser Perio

Noul protocol REPaiR Perio ofera un tratament sigur si eficient cu laserul, cel mai bun pentru pacientii dumneavoastra. Fiind elementul central al programului de crestere a cabinetului, protocolul REPaiR va permite sa abordati acei 50% dintre adultii care au probleme parodontale moderate pana la severe.

 • Puteti trata anumite zone sau intreaga cavitate bucala pentru o mai mare flexibilitate in planificarea tratamentului
 • Puteti indeparta delicat tartrul subgingival
 • Sustinut de dovezi clinice si de cercetari stiintifice

Imbunatatiri hardware si software

WaterLaser iPlus 2.0 beneficiaza de imbunatatiri si actualizari ale componentelor cheie. Setarile clinice au fost optimizate si actualizate pentru a ajuta medicii stomatologi sa atinga succesul clinic pe o baza consistenta. Alte inbunatatiri includ:

 • Noi tips-uri au fost adaugate, inclusiv popularele RFPT5 si RFPT8, care sunt o componenta cheie in noul protocol parodontal REPaiR
 • Multe dintre componentele laserului au fost actualizate pentru imbuntatirea totala a calitatii si a performantei in utilizarea zilnica, comparativ cu modelul anterior de WaterLase.

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image