Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Protocolul REPAIR Perio™

Tratați cu eficiență pacienții care suferă de parodontoză (parodontopatie) printr-o metodă pe placul lor, minim invazivă.

REPAIR™, Regenerative Er,Cr:YSGG Periodontitis Regimen a fost dezvoltat pentru a le oferi medicilor o opțiune de tratament pentru pacienții cu parodontopatie avansată. Utilizând laserul WaterLase iPlus și tehnologia patentată Radial Firing Perio Tip™ (RFPT), REPAIR asigură un tratament eficient și sigur cu ajutorul laserului.


WATERLASE ® ER,CR:YSGG PERI-IMPLANTITIS REGIMEN

Este prima metodă pas-cu-pas de folosire a laserului Er,Cr:YSGG în tratarea parodontopatiei în faze incipiente, medii și avansate. Constă în trei faze: pre-chirurgicală, chirurgicală și post-chirurgicală.

FAZA I: FAZA PRE-CHIRURGICALĂ

În această etapă pacientul trebuie evaluat parodontal, ceea ce include colectare de date prin: parodontometrie, radiografii, istoric medical și dentar și depistarea factorilor de risc.

Faza I urmărește îndepartarea biofilmului supra/subgingival și a tartrului prin detartraj și chiuretaj radicular, dar și evaluarea igienei orale și stabilirea unui protocol în această direcție. Evaluarea și remedierea planului de ocluzie pot fi făcute în această fază. Imobilizarea dinților poate fi de asemenea o opțiune.

FAZA II: FAZA CHIRURGICALĂ

Faza a doua, cea chirurgicală, este inițializată după reevaluarea inflamației parodontale și a igienei orale. Acest plan chirurgical se poate realiza atât pentru un dinte, cât și pentru mai mulți, un cadran sau jumătate de gură, în funcție de necesitate. Dacă se optează pentu acest plan de tratament, protocolul pentru jumătate de gură include partea dreaptă (superior și inferior), urmat de minimum 2-3 săptămâni post-operatorii înainte de tratarea zonelor de pe partea stângă (superior și inferior).

Descarcare Brosura

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image