Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Perfectionati-va rezultatele in ortodontie!

Soluția pentru afecțiunile țesuturilor moi ce stau în calea tratamentului dvs.

Rezolvați problemele legate de țesuturile moi cu laserul EPIC X direct în cabinetul dvs, fără sângerare, disconfort post-operativ și alte efecte secundare negative specifice bisturiului, electrocauterului sau a altor lasere diodă mai puțin eficiente.


Gingivectomie în hiperplazie

Gingivectomia realizată cu EPIC X este ideală pentru pacienții cu inflamație gingivală cronică și respirație urât mirositoare. În acest fel, pacientul poate să igienizeze foarte bine toate suprafețele dentare, inclusiv cele aflate între bracket și gingie.

Îmbunătățiți poziționarea brackeților

În cazul în care dinții sunt incomplet erupți sau acoperiți în totalitate de gingie, cu ajutorul laserului EPIC X puteți expune suprafața dentară pe care doriți să colați bracketul, evitând astfel întârzierile în planul de tratament. În acest fel, economisiți timpul dvs și al pacienților.

Descarcare Brosura

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image