Laserul Dioda iLase Primul laser de buzunar. Wireless.

Laserul diodă iLase - 3600 Euro (TVA inclus)

Primul laser de dimensiunea unui pix - puternic, accesibil, portabil

Fără pedală, cablu de alimentare sau comenzi externe, laserul diodă iLase™ este extrem de ușor de transportat. Acesta este instrumentul ideal pentru cabinetul dumneavoastră, în utilizarea de zi cu zi.

Solicitați o demonstrație în cabinet!

Primul dumneavoastră laser de dimensiuni reduse

Pentru o performanță unică, puterea și controlul sunt concentrate în mâna dumneavoastră - fără pedală sau cabluri care să vă aglomereze cabinetul.

Versatilitate cu o simplă atingere

Puteți acționa laserul diodă iLase™ indiferent de unghiul în care lucrați în cavitatea orală, în orice zonă din cavitatea orală.

Sigur pentru dumneavoastră și pacienți

Acționează în cavitatea orală doar prin apăsarea directă a dispozitivului, accesibil din orice unghi, fiind prevenită și comutarea accidentală între standby și ready mode. În plus, iLase este autoclavabil pentru a preveni riscul de contaminare încrucișată. iLase™ dispune de tehnologia patentată ComfortPulse™, furnizând energia laser în impulsuri foarte scurte. Astfel, pacientul nu mai simte disconfort și este necesară o cantitate mult mai mică de anestezic sau chiar deloc.

Presetări pentru proceduri

iLase™ este singurul instrument din cabinetul dumneavoastră cu care veți putea efectua 24 de proceduri pe țesuturi moi, dar și de igienă. Pentru o eficiență optimă, laserul diodă dispune de 10 proceduri cu valorile recomandate pentru putere și modul de pulsare prestabilite:

Evicțiune gingivală, gingivectomii, tratarea pungilor parodontale, debridări, frenectomii, excizii, ulcere aftoase, hemostază, expunerea dinților neerupți, descoperire de implant și alungire coronară. În plus, puteți adauga și dumneavoastră două setări personalizate.

Varfuri Autoclavabile

Generatiile anterioare de lasere dioda se bazau pe "despicarea si separarea" fibrei inainte de fiecare utilizare. BIOLASE® a fost prima companie care a oferit varfuri „Ready to Start” pentru laserele cu dioda - si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului iLase.

Sistemul foloseste o gama de 15 varfuri flexibile pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale si endodontice.

Design ergonomic, echilibrat pentru confort sporit

Laserul diodă iLase™ cântărește mai puțin de 100 g, eliminând astfel oboseala chiar și atunci când este utilizat un timp îndelungat. Datorită faptului că centrul de greutate al laserului se află exact acolo unde țineți piesa de mână în timpul procedurilor, veți avea o poziție relaxată și ergonomică.

Putere

Laserul diodă iLase™ are o putere de 5 wați în mod pulsat și 3 wați în mod continuu, fără a avea nevoie de pedală, cabluri sau prize. Sunt necesari doar acumulatorii reîncărcabili care pot fi schimbați chiar și în timpul procedurilor mai lungi.

Atunci când realizați proceduri scurte, cum ar fi o evicțiune gingivală, cu bateriile complet încărcate veți realiza mai multe proceduri de acest fel, chiar și pe mai mulți pacienți. Încărcătorul pentru acumulatori dispune de 4 sloturi, iar bateriile pot fi încărcate chiar și atunci când nu sunt contectate la piesa de mână.

Preț atractiv

iLase™ este accesibil pentru fiecare medic dentist. Performanțele atinse de dumneavoastră vor fi la un nivel mult mai ridicat.

Învățare și training

Biolase este liderul mondial în educație prin intermediul WCLI (World Clinical Laser & Imagining Institute). Odată cu achiziționarea laserului aveți acces la un set complet de formare on-line.

Laserul iLase este foarte ușor de utilizat. Dacă sunteți la început în ceea ce privește tehnologia laser, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modificarea setărilor. Pentru a putea să utilizați laserul iLase, trebuie doar să întelegeți câteva concepte de bază și să urmăriți cazurile clinice prezentate de utilizatorii laser cu experiență. Veți căpăta încredere imediat!

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

The iLase is designed to be easy to use. If you are new to diode lasers, don’t worry about changing power or pulse settings. By understanding a few basic concepts about how the diode laser works, and observing these clinical procedures performed by experienced laser users, you can feel confident in beginning to use your iLase laser.

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

slide waterlase iplus final v3

Waterlase iPlus

WaterLase iPlus este cea mai avansata tehnologie stomatologica laser disponibila astazi in lume care foloseste energia laserului si a apei!

Mai mult...

image

image

image

image

image

image